Servicii

Acoperim toate nevoile
si cerintele voastre

Compania noastra se angajeaza sa produca, la cele mai inalte standarde de concept si executie, repere din inox, otel sau aluminiu, conform cerintelor. Cu o activitate dedicata in principal productiei de componente metalice, activam de asemenea in urmatoarele domenii:

Industria Medicala

Automotive

Constructii

Electronice

Productia Carcaselor

Constructii metalice

Cateva dintre avantajele colaborarii cu Taimet:

 • comunicare bună
 • execuție de înaltă calitate
 • atenție sporită la detalii și finisaje
 • fabricare precisă
 • experiență vastă în finisarea și polișarea de suprafețe
 • costuri reduse
 • termene scurte de livrare
 • atenție sporită pentru ambalare și transport către orice depozit din România sau Europa
 • nu este nevoie sa va faceti griji pentru materia prima, noi ne ocupam de procurarea acesteia
 • datorita volumului crescut de achizitii obtinem pentru dumneavoastra cel mai bun pret al materiei prime.
 • primești oferta de preț în maxim 24 de ore

Fabrica noastra este echipata cu o gama intreaga de utilaje dedicate procesarii si productiei de componente din metal, cu ajutorul carora putem oferi următoarele servicii:

DDEBITARE LASER OTEL SI INOX

TRUMPF 3030, 4KW

Procedeul de debitare cu laser ofera o solutie precisa si fara imperfectiuni pentu a obtine diverse decupaje in forme specifice ori o gama foarte larga de modele personalizate din table de otel carbon, otel inoxidabil sau aluminiu. Dimensiunea maxima a tablelor ce pot fi procesate este de 3000x1500mm iar grosimea maxima a materialului: otel inoxidabil: 15mm, otel carbon:22mm, aluminiu:8mm.

IINDOIRE ABKANT CNC

AMADA 50T

Indoirea tablelor si a elementelor debitate laser se realizeaza cu ajutorul utilajelor de tip abkant din dotare care permit indoiri la unghiuri si cote foarte precise.

VVOPSIRE IN CAMP ELECTROSTATIC

Utilizam echipament performant, eficient si rapid cu banda transportoare care permite controlul superior al stratului de pulbere aplicat, in functie de specificatia clientilor, obtinand un strat de vopsea dur si rezistent.

SSUDURA MIG/MAG, TIG/WIG

Realizam operatii de sudura pentu obtinerea unor imbinari curate, fine si rezistente chiar si in cazul unor materiale subtiri, la nivelul unei calitati optime.

LLUSTRUIRE PLANA INOX

Oferim clientilor nostri servicii de lustruire a pieselor din inox, astfel obtinem suprafete extrem de netede si de mare finete.

SSATINARE / PERIERE OTEL INOXIDABIL

AMADA DB – masina satinat suprafete plane

Satinarea este un proces destinat componentelor decorative din inox prin intermediul caruia eliminam micile zgarieturile din tabla debitata si totodata ii oferim un aspect periat/satinat suprafetei acesteia.

Latimea maxima a tablei ce poate fi procesata este de 650mm, grosimea minima: 1.5mm, maxima: 20mm.

DDEBAVURARE

ERNST BM4 – masina debavurat cu 4 tamburi

Serveste la rotunjirea muchiilor taioase si eliminarea eventualelor bavuri aparute in urma debitarii tablelor.

FFILETARE

Realizam operatiuni de filetare atat in otel inoxidabil cat si in otel carbon. Concepem dispozitive care faciliteaza executia acestui proces.

ZZENCUIRE

Procesul de zencuire al gaurilor este oferit atat pentru reperele din otel carbon cat si pentru cele din otel inoxidabil.

PPRESARE SURUBURI/PIULITE AUTOSERTIZABILE

Oferim servicii de presare a suruburilor si a piulitelor sertizabile, construim dispozitive si matrite pentru a eficientiza procesul si a scadea timpul de productie.

PPRESARE STIFUTI PARALELE

Presa pentru sifturi paralele este un suport de asamblare ce faciliteaza operatia de fixare simultana, rapida si precisa a stifturilor paralele, realizand imbinari perfecte fara pericolul deformarii piesei.

NNITUIRE

Masina de nituit asigura productivitate si randament ridicate fiind extrem de necesara in realizarea unor imbinari rezistente la solicitari dinamice.

FFREZARE

Pentru realizarea suprafetelor plane prin reducerea surplusului de material, utilizarea frezei este o necesitate.

SSPALARE INDUSTRIALA INALTA PRESIUNE

In cazul in care piesele tale necesita spalare inainte de ambalare, masina de spalat cu inalta presiune asigura executia acestui proces intr-un timp scurt.

Dimensiunea maxima a pieselor: 1200mm x 800mm

SSPALARE INDUSTRIALA CU ULTRASUNETE

Masina de spalat cu 3 cuve, fiecare dotata cu sursa de ultrasunete ofera o eficienta crescuta in procesul de spalare profesionala a pieselor de mici dimensiuni si forme neregulate. Undele de ultrasunete patrund in profunzimea celor mai neregulate forme.

EELECTROPOLISARE / LUSTRUIRE ELECTROCHIMICA INOX

Anopol 20KW

Un procedeu cunoscut pentru eficienta lui atat impotriva coroziunii otelului inoxidabil cat si pentru aspectul lucios placut care-l confera materialului.

AASAMBLARE

In cazul in care produsul este compus din mai multe componente, echipa noastra o sa aiba grija ca acestea sa fie asamblate cu mare atentie si rigurozitate.

Cere o
oferta online!

Nevoile tale sunt prioritatea noastra!

Completeaza formularul si cere o oferta de pret. Vei primi oferta direct pe mail in cel mai scurt timp posibil.

1 Completeaza formularul cu detaliile necesare.
2 Primesti pe mail oferta in cateva minute!
3 Produsele tale vor fi pregatite si livrate imediat!