Servicii

Acoperim toate nevoile
si cerintele voastre

Compania noastra se angajeaza sa produca, la cele mai inalte standarde de concept si executie, repere din inox, otel sau aluminiu, conform cerintelor. Cu o activitate dedicata in principal productiei de componente metalice, activam de asemenea in urmatoarele domenii:

Industria Medicala

Automotive

Constructii

Electronice

Productia Carcaselor

Constructii metalice

Cateva dintre avantajele colaborarii cu Taimet:

 • comunicare bună
 • execuție de înaltă calitate
 • atenție sporită la detalii și finisaje
 • fabricare precisă
 • experiență vastă în finisarea și polișarea de suprafețe
 • costuri reduse
 • termene scurte de livrare
 • atenție sporită pentru ambalare și transport către orice depozit din România sau Europa
 • nu este nevoie sa va faceti griji pentru materia prima, noi ne ocupam de procurarea acesteia
 • datorita volumului crescut de achizitii obtinem pentru dumneavoastra cel mai bun pret al materiei prime.
 • primești oferta de preț în maxim 24 de ore

Fabrica noastra este echipata cu o gama intreaga de utilaje dedicate procesarii si productiei de componente din metal, cu ajutorul carora putem oferi următoarele servicii:

DDEBITARE LASER OTEL SI INOX

TRUMPF 3030, 4KW

Procedeul de debitare cu laser ofera o solutie precisa si fara imperfectiuni pentu a obtine diverse decupaje in forme specifice ori o gama foarte larga de modele personalizate din table de otel carbon, otel inoxidabil sau aluminiu. Dimensiunea maxima a tablelor ce pot fi procesate este de 3000x1500mm iar grosimea maxima a materialului: otel inoxidabil: 15mm, otel carbon:22mm, aluminiu:8mm.

SSTANTARE CNC

TruPunch 3000

Procedeul de debitare prin stantare este pretabil pentru tablele cu grosime mica 0,5-5mm ce au multe gauri sau deformari.

Echipamentul TRUMPF de ultima generatie este foarte efficient datorita faptului ca este dotat atat cu un sistem de incarcare si descarcare automat al tablelor si al deseurilor denumit “LoadMaster” cat si cu un sistem automat de sortare a pieselor pe palet denumit “SortMaster”.

Dimensiunea mesei de lucru: 2500x1250mm

IINDOIRE ABKANT CNC

Indoirea este unul dintre cele mai importante procese de prelucrare ale tablelor. Piesele debitate, de la forma lor bidimensionala, se transforma in piese tridimensionale si astfel otelul castiga forta si functionalitate. Detinem 4 prese hidraulice de tip abkant cu ajutorul carora putem sa indoim cu mare precizie repere cu lungime de pana la 3 metri. Echipamentul TRUMPF 3100 este dotat cu system laser de masurare a unghiului in timp real, optiune necesara pentru a realiza indoiri foarte precise.

 • TRUMPF 3100, lungime 3000mm, forta 100 Tone
 • AMADA HFE M2 8025, lungime 2500mm, forta 80 Tone
 • AMADA HFE M2 5012, lungime 1250mm, forta 50 Tone
 • AMADA ITS25, lungime 1250mm, forta 50 Tone

VVOPSIRE IN CAMP ELECTROSTATIC

In cazul in care vopsirea in camp electrostatic face parte din procesul de fabricatie a produsului dorit, va oferim si servicii de vopsire in camp electrostatic prin intermediul unui partener local. Linia de vopsire a partenerului nostru este compusa din mai multe module: curatare si degresare, uscare, vopsire si polimerizare.

SSUDURA MIG/MAG, TIG/WIG

Realizam operatii de sudura pentu obtinerea unor imbinari curate, fine si rezistente chiar si in cazul unor materiale subtiri, la nivelul unei calitati optime.

SSUDURA IN PUNCTE

TECNA 50KVA

Este un proces de sudura prin rezistenta. Acest proces este utilizat in principal pentru sudura a doua sau mai multe foi de metal prin aplicarea presiunii si caldurii generate de un curent electric in zona de sudare. Functioneaza prin furnizarea de impulsuri electrice de joasa tensiune si curent ridicat catre electrozii de sudura pentru a topi aproape instantaneu metalul in timp ce se aplica suficienta presiune pentru ca metalele sa fuzioneze.

LLUSTRUIRE PLANA INOX

Oferim clientilor nostri servicii de lustruire a pieselor din inox, astfel obtinem suprafete extrem de netede si de mare finete.

SSATINARE / PERIERE OTEL INOXIDABIL

AMADA DB – masina satinat suprafete plane

Satinarea este un proces destinat componentelor decorative din inox prin intermediul caruia eliminam micile zgarieturile din tabla debitata si totodata ii oferim un aspect periat/satinat suprafetei acesteia.

Latimea maxima a tablei ce poate fi procesata este de 650mm, grosimea minima: 1.5mm, maxima: 20mm.

DDEBAVURARE

ERNST BM4 – masina debavurat cu 4 tamburi

Serveste la rotunjirea muchiilor taioase si eliminarea eventualelor bavuri aparute in urma debitarii tablelor.

FFILETARE DE PRECIZIE

MICROTAP

Detinem 6 masini de filetat precise cu coloana marca MicroTap ce ne permit sa filetam un numar mare de repere intr-un timp scurt. Putem realiza cu mare precizie filete intre dimesiunile: M1 si M12.

Pentru reperele ce nu pot fi realizate cu ajutorul masinilor cu coloanal, realizam operatia de filetare cu ajutorul masinii de filetare cu brat marca CMA.

ZZENCUIRE

FLOTT

Procesul de zencuire al gaurilor este oferit atat pentru reperele din otel carbon cat si pentru cele din otel inoxidabil.

PPRESARE SURUBURI/PIULITE AUTOSERTIZABILE

Oferim servicii de presare a suruburilor si a piulitelor sertizabile, construim dispozitive si matrite pentru a eficientiza procesul si a scadea timpul de productie.

PPRESARE STIFUTI PARALELE

Presa pentru sifturi paralele este un suport de asamblare ce faciliteaza operatia de fixare simultana, rapida si precisa a stifturilor paralele, realizand imbinari perfecte fara pericolul deformarii piesei.

NNITUIRE

Masina de nituit asigura productivitate si randament ridicate fiind extrem de necesara in realizarea unor imbinari rezistente la solicitari dinamice.

SSPALARE INDUSTRIALA INALTA PRESIUNE

In cazul in care piesele tale necesita spalare inainte de ambalare, masina de spalat cu inalta presiune asigura executia acestui proces intr-un timp scurt.

Dimensiunea maxima a pieselor: 1200mm x 800mm

SSPALARE INDUSTRIALA CU ULTRASUNETE

Masina de spalat cu 3 cuve, fiecare dotata cu sursa de ultrasunete ofera o eficienta crescuta in procesul de spalare profesionala a pieselor de mici dimensiuni si forme neregulate. Undele de ultrasunete patrund in profunzimea celor mai neregulate forme.

EELECTROPOLISARE / LUSTRUIRE ELECTROCHIMICA INOX

ANOPOL 1000Amperi

Procedeul de electropolisare este binecunoscut pentru eficienta lui in protejarea otelului inoxidabil impotriva coroziunii cat si pentru faptul ca debavureaza si confera un aspect lucios materialului.

MMARCARE LASER

HG TECH

Cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație Fiber Laser, gravăm o gamă variata de materiale, procedeul fiind potrivit pentru personalizarea obiectelor metalice nevopsite, vopsite, eloxate sau cu alte acoperiri.

Gravarea este definitivă.

AASAMBLARE

In cazul in care produsul este compus din mai multe componente, echipa noastra o sa aiba grija ca acestea sa fie asamblate cu mare atentie si rigurozitate.

Cere o
oferta online!

Nevoile tale sunt prioritatea noastra!

Completeaza formularul si cere o oferta de pret. Vei primi oferta direct pe mail in cel mai scurt timp posibil.

1 Completeaza formularul cu detaliile necesare.
2 Primesti pe mail oferta in cateva minute!
3 Produsele tale vor fi pregatite si livrate imediat!